Actualitat

LA FORÇA DE LA JSC

27 maig 2024

JSC
LA FORÇA DE LA JSC

Aquest passat diumenge 26 de maig, la Joventut Socialista de Catalunya va celebrar el darrer Consell Nacional del 17è Mandat a Cerdanyola del Vallès. Amb una alta participació, l’organització va demostrar força i empenta en aquesta època electoral, i va demostrar acabar un mandat més enfortida que mai.

Primerament, l’organització va fer èmfasi en el resultat electoral de les passades eleccions autonòmiques del 12 de maig. El Partit socialista de Catalunya va guanyar les eleccions. No només amb molt bons resultats, sinó següent el partit més votat pel jovent de Catalunya. Aquest fet no manca d’importància, a la JSC ha tingut empenta, i actualment, ha obtingut 4 regidors i regidores joves, provinents de Barcelona i Tarragona. La JSC ha sortit enfortida d’aquestes eleccions, i un cop més, demostrem que el jovent està preparat i té l’oportunitat per fer de Catalunya terra d’oportunitats i joves. Tot això, però, només serà possible quan investim a Salvador Illa com a pròxim president de la Generalitat. La JSC, té com a objectiu central que això passi.

Per una altra banda, vam comptar amb la presència de Javi López, exmilitant de la JSC, i actual eurodiputat i candidat del PSC a les pròximes eleccions del Parlament Europeu que es duran a terme el 9 de juny. En Javi, va fer una crida massiva al vot jove. La joventut europea sap la importància d’Europa i en tenen consciència. Aquest pròxim diumenge electoral cal anar a per totes. Europa és un mecanisme de progrés, de creació legislativa i de polítiques públiques que des de fa dècades, ha demostrat ser l’epicentre de l’evolució cap a la prosperitat dels països europeus. D’aquesta forma, no podem deixar passar aquesta oportunitat, i molt menys, permetre que les forces d’ultradreta tractin d’apoderar-se, mitjançant la demagògia, d’una institució tan important pels ciutadans i les ciutadanes com és el Parlament Europeu.

Finalment, la Joventut Socialista de Catalunya, va convocar el pròxim 18è congrés de la JSC. Aquest, es durà a terme els següents 4, 5 i 6 d’octubre de 2024. Dies en què l’organització obrirà un nou capítol dins la història de la joventut socialista, i agafarem empenta per afrontar els 3 anys vinents i reivindicar el paper dels i les joves.

En conclusió, el passat diumenge va ser una jornada profitosa, amb molts temes a l’agenda, però tots d’igual importància, on l’organització va posar un nou full de ruta sobre la taula. Encarem els nous reptes amb energia i objectius clars. Continuem demostrant la força de la JSC.