Actualitat

Poveda defensa que la “bona evolució” de l’economia espanyola s’està notant al Baix Llobregat

26 juny 2024

Primera reunió de l'executiva socialista del Baix Llobregat

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha remarcat aquest dimarts que “front l’apocalipsi i el catastrofisme de la dreta, les dades avalen que l’economia creix i que cada cop hi ha més ocupació i de més qualitat. Això té noms i cognoms: Pedro Sánchez. Sense el seu lideratge i les mesures que ha adoptat l’economia espanyola no hauria crescut un 0,8% el primer trimestre de l’any ni tindríem més de 21 milions de persones afiliades a la Seguretat Social.”

En la primera reunió de l’executiva després de la 15a Assemblea de Federació, Poveda ha reivindicat que aquestes “bones” dades s’estan notant al Baix Llobregat: “Respecte el mes de maig de l’any passat l’atur ha baixat un 2,5% i entre l’abril i el maig d’enguany hi ha 442 veïnes i veïns que han trobat feina. Això és una gran notícia per a la nostra comarca”, ha dit.

Durant la reunió, Poveda ha valorat també la 15a Assemblea de Federació: “En vam sortir més forts i més units. Hem actualitzat el nostre projecte i tenim un equip preparat per afrontar tots els reptes polítics que se’ns presentin”, ha destacat el primer secretari de la federació socialista.