Actualitat

Esther Niubó, escollida portaveu adjunta del PSC al Parlament de Catalunya

9 juliol 2024

Esther Niubó

La diputada al Parlament de Catalunya i militant de la federació socialista del Baix Llobregat, Esther Niubó, ha estat escollida portaveu adjunta del grup parlamentari Socialistes-Units per Avançar a la cambra catalana. El president del grup parlamentari és el primer secretari del PSC i candidat electe a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa.

Niubó, a més de ser diputada, és la secretària d’Educació i Formació Professional del PSC, primera secretària del PSC de Castelldefels, i portaveu i regidora del partit a aquesta ciutat del Baix Llobregat.

“És un repte i una responsabilitat que afronto amb molta il·lusió. Són moltes les catalanes i els catalans, també del Baix Llobregat, que van escollir la papereta socialista el 12M i, per tant, tenim el deure polític com a grup parlamentari de transformar les demandes, esperances i necessitats en polítiques públiques de progrés que millorin la qualitat de vida del conjunt de la ciutadania. I per fer això possible necessitem que Salvador Illa sigui president de la Generalitat”, ha manifestat Niubó.