Actualitat

Trobades de l’Oficina Parlamentària amb alcaldes i alcaldesses del Camp de Tarragona

22 juliol 2024

Alberto Bondesio PSC

Els diputats i diputades del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) han dut a terme una sèrie de visites a diversos municipis per enfortir la relació entre el Parlament de Catalunya i els ajuntaments locals. Aquestes visites inclouen municipis com Santa Oliva, Cunit, Bellvei, La Bisbal del Penedès, Mont-roig del Camp – Miami i Creixell. Les discussions han abastat temes clau com la seguretat, l’educació, la sanitat, la mobilitat intermunicipal, la transformació econòmica i les problemàtiques en carreteres i platges.

Municipis Visitats i Temes Tractats

  1. Santa Oliva, Cunit, Bellvei i La Bisbal del Penedès: En aquests municipis, els diputats i diputades del PSC han centrat les converses en tres temes principals: seguretat, educació i sanitat.
    • Seguretat: Els representants del PSC han abordat les necessitats de millorar els recursos policials locals i els Mossos d’Esquadres a tot el Baix Penedès.
    • Educació: S’ha destacat la importància de millorar les instal·lacions escolars, augmentar les inversions en educació i garantir que totes les escoles tinguin els recursos necessaris per oferir una educació de qualitat.
    • Sanitat: Les converses han inclòs la millora dels CAPs, l’augment del personal mèdic i l’ampliació de les instal·lacions sanitàries, com per exemple, l’Hospital del Vendrell per assegurar que tots els ciutadans tinguin accés a una atenció mèdica adequada.
  2. Mont-roig del Camp i Miami: Al municipi del Baix Camp, els temes principals han estat la mobilitat intermunicipal i la transformació econòmica.
    • Mobilitat Intermunicipal: S’han discutit solucions per millorar la connectivitat entre els municipis, incloent la millora del transport públic.
    • Transformació Econòmica: El diputat del PSC ha parlat amb l’alcalde Fran Morancho sobre les noves inversions al municipi que generin llocs de treball i dinamitzin l’economia de l’Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona.
  3. Creixell: Les discussions a Creixell s’han centrat en les problemàtiques de carreteres i platges.
    • Carreteres: Els representants locals han expressat preocupacions sobre l’estat de les infraestructures viàries. S’han debatut plans per a la seva millora i manteniment, amb l’objectiu de garantir la seguretat i la fluïdesa del trànsit.
    • Platges: També s’han abordat les problemàtiques relacionades amb la gestió de les platges i la preservació del medi ambient. Els diputats i diputades del PSC han destacat la necessitat de protegir i mantenir aquests espais naturals per al gaudi de residents i turistes.

Aquestes visites demostren el compromís del PSC amb els municipis catalans i la seva voluntat de treballar conjuntament per resoldre els problemes locals. En enfortir la relació amb els alcaldes i alcaldesses, els diputats i diputades del PSC busquen garantir que les polítiques regionals reflecteixin les necessitats específiques de cada comunitat.

Les visites dels diputats i diputades del PSC a municipis com Santa Oliva, Cunit, Bellvei, La Bisbal del Penedès, Mont-roig del Camp/Miami i Creixell representen un pas significatiu cap a una governança més propera i sensible a les necessitats locals. Mitjançant aquestes interaccions, el PSC reafirma el seu compromís amb el benestar de tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya i la promoció d’un desenvolupament equilibrat i sostenible a tot el territori del Camp de Tarragona