Imma Ferret Raventós

Contacta amb Imma Ferret Raventós

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Diputada al Parlament de Catalunya

Naixement i residència
Nascuda a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) el 1972. Viu a Santa Margarida i els Monjos.

Formació i activitat professional
Llicenciada en humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Diplomada en infermeria per l’Escola d’Infermeria de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, adscrita a la UAB. Postgrau de gerontologia a l’Escola d’Infermeria de l’Hospital de Sant Pau. Ha treballat a l’Hospital de Sant Pau i a les àrees bàsiques de salut de l’Alt Penedès (1993-2006). Assessora i dinamitzadora en aspectes de benestar social i gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola (2006-2023).

Trajectòria política i institucional
Afiliada al Partit dels Socialistes de Catalunya. Regidora de Cultura, Infància, Joventut, Comunicació, Patrimoni i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos (2006-2011). Alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos des del 2011. Membre de l’executiva de la Federació de Municipis de Catalunya des del 2021.

Activitat cívica i cultural
Ha participat de la vida associativa municipal en nombroses entitats culturals i de lleure, com ara el moviment infantil i esplai “Si fa sol” i ha format part de diversos balls populars i de la comissió de festes. Pregonera de la Festa Major el 1997. Membre del grup de grallers dels gegants dels Monjos, de la coral infantil El Flabiol i de la coral Amics de Penyafel. Des del 2003 forma part del grup de les tertúlies literàries de la biblioteca municipal.