Actualitat

Ferran Pedret: “L’orientació d’aquest Govern és conduir la tercera gran transformació de Catalunya”

5 setembre 2024

El president del grup parlamentari socialista, Ferran Pedret, ha assegurat que “l’orientació d’aquest Govern és conduir la tercera gran transformació de Catalunya”. Ho farà gràcies a la feina dels consellers i conselleres que provenen de diferents àmbits, també del món local. “Aquest és un govern amb persones que han dedicat la seva trajectòria a servir la ciutadania” i que tenen un perfil “solvent, amb capacitat tècnica i de gestió, i un perfil polític”, ha expressat en el primer ple del curs polític en què el president de la Generalitat, Salvador Illa, ha explicat la composició del seu executiu.

Entre els objectius d’aquest Govern hi ha el “d’avançar en l’autogovern”, millorar el finançament i el funcionament de l’Administració, així com “combatre el canvi climàtic posant en marxa polítiques públiques”.

Així mateix, ha criticat alguns discursos “d’odi i discriminació” que alguns partits han pronunciat a l’hemicicle, i que són contraris al que proposa el Govern encapçalat per Salvador Illa: “desafiar la dinàmica de blocs a la que estàvem acostumats en els darrers 15 anys”.