Actualitat

Moret: “Som un partit que dona resposta als ciutadans i ciutadanes i aposta per sumar una àmplia majoria progressista”

30 setembre 2024

La Viceprimera Secretària i Portaveu del PSC, Lluïsa Moret, ha afirmat avui que “som un partit que dona resposta als ciutadans i ciutadanes i que afronta els reptes del país”.

En roda de premsa posterior a la reunió de la Comissió Executiva Nacional, Moret ha destacat que el PSC és actualment “el primer partit de Catalunya” i que “vol apostar i sumar en la constitució d’una àmplia majoria progressista”.

Així mateix, la Portaveu socialista ha explicat que la Comissió  Executiva ha aprovat un Pla de Treball 2024-2027 que contempla, entre altres aspectes, acompanyar i donar suport a les prioritats del Govern de Salvador Illa, per “donar a conèixer, difondre i socialitzar” la seva acció.

Un pla que impulsarà, també, la cohesió, el creixement i la implantació territorial del PSC, i se centrarà en la convocatòria de les Eleccions Municipals de 2027 per “créixer en candidatures i alcaldies”.

Per altra banda, Lluïsa Moret ha criticat les manifestacions d’Alberto Núñez Feijóo sobre Catalunya: “demanem al PP que no faci política a Espanya en contra de Catalunya”.

“Un cop més podem veure que el PP no té un projecte per a Catalunya més enllà de confrontar amb el Govern de Pedro Sánchez, i generar confrontació entre persones i territoris, assumint els postulats de l’extrema dreta”, ha sentenciat.

DIA DE LA GENT GRAN I CONGRÉS DE JOVENTUT SOCIALISTA

Lluïsa Moret, ha destacat la participació del PSC als actes de commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebraran demà dimarts 1 d’octubre. “Per nosaltres és molt important posar en valor tots els aspectes vinculats a l’envelliment actiu i la qualitat de vida i el benestar de les persones grans del nostre país, que ja són el vint-i-cinc per cent de la població”.

A més, la Portaveu socialista ha informat que el pròxim cap de setmana se celebrarà el Congrés de la Joventut Socialista de Catalunya.