Actualitat

“Les nostres propostes van dirigides a la majoria social”

11 octubre 2024

La portaveu del Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, Elena Díaz, ha afirmat que les propostes al debat d’orientació de política general “van dirigides a la majoria social” de catalans i catalanes que, en les eleccions del passat 12 de maig, “va decidir que era el moment del diàleg, la negociació i el pacte, i d’apostar per polítiques progressistes i transformadores”.

Així ho ha expressat durant la seva intervenció en el Parlament de Catalunya on el Grup Socialistes-Units per Avançar ha presentat un total de 21 propostes de resolució amb mesures concretes relacionades amb l’educació, la sanitat, l’habitatge, la seguretat, la llengua i la transició ecològica, entre altres àmbits.

Díaz ha explicat que aquestes propostes “són en bona part fruit dels acords d’investidura” i tenen tres objectius clars: la generació de prosperitat compartida; la millora de serveis públics i la lluita contra les desigualtats.

La portaveu socialista ha destacat entre les propostes l’impuls de mesures urgents per garantir l’accés a l’habitatge a joves i famílies vulnerables i, també, la posada en marxa d’un pacte nacional contra els discursos d’odi i per la prevenció de conflictes.