David Quirós Brito

Contacta amb David Quirós Brito

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Alcalde de L’Hospitalet de Llobregat

Secretari Nacional del PSC

Diputat delegat de Recursos Humans a la Diputació de Barcelona

Vicepresident de Localret

Dades personals
Va néixer a L’Hospitalet el 1974. Està casat i té una filla i un fill.

Formació
És diplomat en relacions laborals per la Universitat de Barcelona i màster de direcció pública per la Universitat Ramon Llull.

Trajectòria política i institucional
L’any 1993 va iniciar la seva militància política a les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC). El 1998 va ser escollit primer secretari de l’organització juvenil a l’Hospitalet, càrrec que va ocupar fins al 2004.

Des de llavors va assumir diferents responsabilitats a la Comissió Executiva de Federació del PSC de L’Hospitalet: secretari de Formació; secretari de Comunicació; secretari d’Acció Política; secretari de Moviments Socials; secretari de Política Europea i Internacional i secretari de Cultura.

La seva carrera institucional va començar com a assessor de l’àrea de planificació i espai públic de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Regidor de l’Ajuntament des de 2016, on va ocupar la regidoria de Cultura, Innovació Social i regidoria del Districte III.

El 2019 va ser nomenat Tinent d’alcaldia de l’Ajuntament i responsable de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura i regidor del Districte III.

Va tornar a ser reelegit com a regidor a les eleccions de 2023, ocupant la tinença d’alcaldia de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de l’Hospitalet amb les competències d’innovació, educació, cultura, esports i gent gran.
Ha impulsat projectes com L’Hospitalet 6.0 per la transformació digital urbana o el Districte Cultural de L’Hospitalet.

Membre delegat de la Red Española de Ciudades Inteligentes (RECI).

Aficions
Una de les seves grans passions és el bàsquet, on ha exercit com a entrenador d’equips de base de L’Hospitalet.